Hormann garagedeuren

Hormann garagedeuren

HGD is dé specialist als het gaat om Hormann garagedeuren. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een garagedeur. Hormann is al tal van jaren een zeer gerenommeerd merk op de deurenmarkt. Het merk staat voor de meest hoogwaardige kwaliteit. De Hormann garagedeuren gaan jarenlang mee. U heeft er dan ook lange tijd plezier van.

Ontdek onze Hormann garagedeuren

Aangezien wij over een ruim aanbod van beschikken, bieden wij u diverse mogelijkheden. U vindt bij ons dus altijd een garagedeur die bij de stijl van uw woning past. Zo heeft u bij ons de keuze uit:

Garagesectionaaldeuren

De moderne sectionaaldeuren heeft een elegant uiterlijk en opent verticaal naar boven. Hierdoor creëert u dus meer plaats in en voor de garage.

Berry-kanteldeuren

De Berry-kanteldeur is al jaren op de markt. Deze betrouwbare deur draait naar buiten. Dankzij de ruime keuze uit meer dan 20 deurmotieven in staal en hout, vindt u altijd wel een kanteldeur die bij de stijl van uw woning en garage past.

Deursystemen voor parkeergarages

Onze deursystemen voor parkeergarages bieden een optimaal rendement en personenveiligheid en  beschikken over duurzame functies. Verder gaan de deuren geruisloos open en dicht, ook bij veelvuldig gebruik.

Roldeur Rollmatic

Met deze automatische garageroldeur krijgt u veel plaats in de garage. U kunt uw auto in de garage parkeren door tot voor de deur te rijden.

Deuren voor collectieve garages type ET500 en ST500

Deze deuren zijn zeer geschikt voor garages met maximaal 50 parkeerplaatsen.

Garagezijdeuren

U kunt ook bij ons terecht voor een garagezijdeur. Wat betreft de stijl en het gebruikte materiaal zijn is deze helemaal in harmonie met uw garagedeur en voordeur. Bij ons kiest u een Hörmann zijdeur met hetzelfde aanzicht als uw garagedeur. Bekijk ook onze projecten op facebook.