Hormann

Hormann

HGD is een premium specialist van Hörmann deuren en garagedeuren. Wij helpen u dan ook graag bij het maken de juiste keuze voor een garagedeur en/of voordeur van kwaliteit. Aangezien wij over een ruim aanbod van Hormann deuren en garagedeuren beschikken, bieden wij u diverse mogelijkheden. U vindt bij ons dus altijd een deur die naar uw wens is.

Hormann deuren

Bij ons heeft u de keuze uit diverse Hormann garagedeuren, zijdeuren en voordeuren. Hierbij kunt u onder meer denken aan kanteldeuren, sectionaaldeuren, openslaande deuren, roldeuren en voordeuren. Verder bieden wij u tal van extra mogelijkheden, zoals een deur met een handzender, vingerscanner of codeschakelaar. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om de handbediende of elektrisch aangedreven deur voor u te monteren.

Hörmann garagedeuren

Hörmann is al jarenlang een gerenommeerd merk dat staat voor de meest hoogwaardige kwaliteit. Wat betreft de Hormann garagedeuren bieden wij u een ruim aanbod van. Zo kunt u kiezen voor een:

  • Garagesectionaaldeur: een moderne deur die verticaal naar boven opent
  • Kanteldeur: een betrouwbare deur die naar buiten draait
  • Garageroldeur: automatische roldeur, welke veel plaats in de garage creëert
  • Zijdelingse garagesectionaaldeur: een deur die zijdelings opent door middel van een aandrijvingssysteem of manuele bediening
  • Openslaande garagedeur : een ideale oplossing om fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage te halen
  • Garagedeuren voor collectieve garages: uitermate geschikte, geruisloze deuren voor garages met maximaal 50 parkeerplaatsen

Hörmann voordeuren

Ook voor een nieuwe voordeur bent u bij ons op de juiste plek. Zo is een stijlvolle Hormann aluminium voordeur een uitstekende keuze. Deze voordeur is volledig afgesteld op de stijl van uw woning. Bovendien is dit een deur met warmte-isolatie en een veiligheidsslot. Hiermee bespaart u dus niet alleen energie, maar beschermt u uw woning ook tegen inbraak en lawaai.

Kwaliteit en Service

Kiest u voor ons? Dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor service. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van Hormann deuren en garagedeuren. Ook na de aankoop van uw Hormann garagedeur of voordeur, kunt u nog bij ons terecht. Zo kunt u ons inzetten voor het onderhoud, reparaties en storingen aan uw deur.