Kunststof kozijnen

Voor uw huis ook duurzame kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van HGD zijn van uitstekende duitse kwaliteit, en te verkrijgen in de onderstaande 4 modellen. HGD is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf is met jarenlange ervaring in de branche een ware specialist op gebied van kunststof kozijnen. Onze klantenkring in Wijchen, Nijmegen, Uden, Veghel, Oss, en in diverse andere plaatsen in heel Noord Brabant spreekt voor zich.

Waarom kunststof kozijnen?

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde biedt, wij hebben een opsomming gemaakt. Ons visitekaartje zijn immers de kunststof kozijnen! Niet zomaar. Wij gaan voor het beste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!
Duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, brandwerend en inbraakwerend
Kunststof hoeft niet geschilderd te worden. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Ook verdient u terug in uw onderhoudsbudget. De profielen omvatten meerdere kamers. Deze kamers zorgen voor warmte- en geluidsisolatie. Verder zorgt de voorkamer voor optimale ontwatering. Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintert het niet! Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse. Daarnaast zijn kunststof kozijnen moeilijk ontvlambaar. Ze vallen in de klasse B1 volgend DIN 4102.

Under construction

Hier wordt aan gewerkt.