Over HGD

Specialist in Schuifpuien, Kozijnen, Garagedeuren en voordeuren

Als specialist van Hörmann helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een garagedeur en/of voordeur. De mogelijkheden en keuzes zijn groot. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven/eindgebruikers en of aannemers zijn wij de aangewezen partner voor de juiste keuze voor de verschillende toegangstechnieken en toepassingen.

Wij monteren verschillende en uiteenlopende handbediende en elektrisch aangedreven deuren. U kunt hierbij denken aan kanteldeuren, (zijdelingse) sectionaaldeurenroldeuren, openslaande deuren en voordeuren. Handzenders, vingerscanners en codeschakelaars behoren hierbij tot enkele van de vele extra mogelijkheden.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van Hörmann deuren, maar ook voor onderhoud, reparaties en storingen van alle merken kunt u bij ons terecht.

Kwaliteits garagedeuren en voordeuren

Indien u kiest voor HGD Garagedeuren, dan kiest u voor een erkende Hörmann Specialist met reeds jarenlange ervaring op het gebied van garagedeuren en toegangstechnieken. Hörmann is een gerenommeerd merk en staat voor de meest hoogwaardige kwaliteit die op de markt beschikbaar is.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken naar het uitgebreide assortiment en de diversen keuzes die er mogelijk zijn. Wij zouden u graag verwelkomen onder het genot van een lekkere bak koffie en met u de mogelijkheden te bespreken die voor u de beste toepassing zouden kunnen zijn om zo jaren lang plezier te hebben van u Hörmann Garagedeur/ Voordeur.

Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn!

Bedrijfsgegevens:

HGD Garagedeuren

Celsiusstraat 13
6604 CV Wijchen
T 024 – 645 27 82
E info@hgdg.nl
I  www.hgdg.nl
IBAN: NL43ABNA0502591706
K.v.K.: 51891182
BTW nr: NL167972716B01