Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren bieden meervoudige bescherming

Reeds tientallen jaren fabriceert Hörmann geteste veiligheidsdeuren volgens de aanbevelingen van veiligheidsdeskundigen, verzekeringen en de politie. Voor aannemers en renoveerders wordt de voordelige veiligheidsdeur type KSi 40 aanbevolen. Deze is niet alleen geschikt voor de kelderingang, maar ook voor bijgebouwen en voor de achteringang van garages. Bij de Hörmann garagedeur met inbraakwerende afsluiting voldoet een Hörmann veiligheidsdeur.
Voor nog meer veiligheid bevelen wij de stalen deuren type E-45, E-55 of E-65 aan. Hiermee worden ook voor inbraak vatbare handels- en industriegebouwen inbraakwerend afgesloten (WK2 tot WK4). Deze deuren zijn ook leverbaar in multifunctionele uitvoering, voor brand- en rookwering en voor geluiddemping.
De onderstaande folder “Veiligheidsdeuren” informeert u uitvoerig over de brede reeks stalen veiligheidsdeuren met hetzelfde aanzicht voor de objectbouw.

De pagina “Deuren voor uw woning” richt zich speciaal tot consumenten en renoveerders. Naast de deur type KSi 40 toont deze folder ook passende deuren voor de vochtige ruimte of hobbyruimte, de kinder- of tienerkamer of de zolderkamer.

 

Deuren voor uw woning